Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З нагоди Дня Державного Прапора України, на головній площі Подільська, відбулась урочиста церемонія підняття синьо-жовтого символу держави.

Дата: 23.08.2023 10:48
Кількість переглядів: 147

Фото без опису23 серпня вся Україна вшановує одну із головних державних святинь — Державний Прапор України. Це символ нашої держави, втілення національної єдності, честі та гідності, історії й сьогодення.
З нагоди Дня Державного Прапора України, на головній площі Подільська, відбулась урочиста церемонія підняття синьо-жовтого символу держави. Участь у заході взяли керівний склад Подільської міської ради та Подільської РВА, представники силових структур, духовенство та громадськість.
На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять найкращих синів і дочок українського народу, котрі вірили у незгасну зорю України, відстоювали її Незалежність, боролися за мирне майбутнє прийдешніх поколінь.Фото без опису
Синьо-жовтий стяг – більше ніж прапор, це символ нашої великої української родини: Незалежної, Незламної, Самостійної, Соборної.
У кожного з нас прапор викликає величезну палітру емоцій: гордість, захоплення, вдячність, віру. І сльози на очах. Бо у тривожний час запеклих боїв із російським ворогом День Державного прапора набуває особливої сили.
В усьому світі синьо-жовтий колір нашого прапора уособлює сміливість, демократичні цінності й найкращі чесноти, властиві мужньому українському народові. І це, звичайно, ж колір нашої Перемоги, яку впевнено наближають наші Збройні Сили України, наші мужні Захисники та Захисниці! І вона неодмінно буде за Україною! 
Де майорить Прапор України – там мир і життя, людяність і благополуччя, єдність та повага, цивілізоване майбутнє.


Слава Україні!
Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора