Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося пленарне засідання 32-ї позачергової сесії Подільської міської ради І скликання.

Дата: 18.08.2023 15:00
Кількість переглядів: 69

Фото без описуПід головування секретаря Подільської міської ради-виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулося пленарне засідання 32-ї позачергової сесії Подільської міської ради І скликання. У роботі сесії взяв участь начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко. Михайло Дмитрович долучився до обговорення нагальних питань. Зокрема, які безпосередньо стосувались бюджетної сфери та допомоги Збройним Силам України.
Традиційно,  засідання розпочалося з виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України.
З першим проєктом рішень перед депутатським корпусом виступила заступник Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Задорожна. Обранці громади підтримали рішення про передачу коштів на проведення капітального ремонту укриття Куяльницького центру культури і дозвілля для забезпечення навчального процесу в режимі офлайн учнів ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3. 
Під час засідання значну увагу приділили бюджетним питанням, з якими доповіла  перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради Олена Музичук.  Фото без опису
Так, начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер звернувся до громад Одещини, зокрема і до Подільської, з пропозицією на централізоване забезпечення необхідної матеріально-технічної бази, військовим обладнанням та технікою Збройних Сил України за поданням потреб командування Збройних Сил України. Дане питання порядку денного було підтримано депутатським корпусом одноголосно. 
Заслухано та внесено зміни до рішення Подільської міської ради «Про бюджет Подільської міської територіальної громади на 2023 рік». 
З наступного питання, а саме: про звернення до Кабінету Міністрів України доповідав Анатолій Корчовий, заступник Подільського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. 
З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора