Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Увага! Вакантні посади в Управлінні економічного розвитку та інвестицій!

Дата: 16.08.2023 17:07
Кількість переглядів: 187

Увага! Вакантні посади в Управління економічного розвитку та інвестицій Подільської міської ради Подільського району Одеської області!

Вакантні посади головних спеціалістів відділу муніципальних ініціатив та інвестицій Управління економічного розвитку та інвестицій.

Фото без описуІ. Кваліфікаційні вимоги:

  1. Освіта: вища освіта ступеня не нижче бакалавра ( спеціалізація «Філологія іноземна мова, переклад», «Економіка», «Менеджмент», «Менеджмент інвестиційної діяльності»).
  2. Досвід роботи: досвід роботи на посадах державної служби або досвід роботи в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності до двох років.
  3. Володіння мовою: володіння державною мовою.
  4. Володіння іноземною мовою: вільне володіння англійською (німецькою) мовами.
  5. Володіння комп’ютерною технікою: володіння комп’ютерною технікою на рівні користувача.

ІІ. Вимоги компетентності:

  1. Організація роботи: вміння організовувати роботу, фокусувати зусилля для досягнення результату, запобігати та ефективно долати перешкоди, здатність до чіткого бачення результатів діяльності.
  2. Аналітичні здібності: здатність до логічного та креативного мислення, вміння узагальнювати, конкретизувати та виділяти головне від другорядного.
  3. Відповідальність: усвідомлення важливості якісного виконання своїх посадових обов’язків, з дотримання строків та встановлених процедур, високого рівня відповідальності під час підготовки та прийняття рішень.
  4. Комунікація та взаємодія: здатність ефективно взаємодіяти, дослухатися, сприймати та викладати думку, переконувати інших за допомогою аргументів.

Додаткова інформація: Управління економічного розвитку та інвестицій за адресою: м. Подільськ, вул. Соборна, 85.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора