Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОПОВНЕННЯ АВТОПАРКУ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ ОБЛАСТІ

Дата: 15.08.2023 15:41
Кількість переглядів: 109

Шкільні автобуси отримаФото без описули громади Одещини завдяки освітній субвенції з держбюджету та співфінансування громад. Їх передали очільникам громад 15 серпня.

Нові шкільні автобуси доставлятимуть до навчальних закладів дітей Подільської, Болградської, Кодимської, Курісовської, Миколаївської, Старомаяківської, Слобідської, Доброславської, Цебриківської, Любашівської ТГ. Вже з початку навчального року школярики зможуть ними користуватися та без проблем доїжджати на заняття з дому до школи.

🚌 Кожен автобус розрахований на 28 пасажирських місць. Усі – українського виробництва марки «Еталон».

Ключі та документи керівникам громад вручив Олександр Лончак, директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної військової (державної) адміністрації.

Як зазначив виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, це важлива допомога нашій громаді в галузі освіти, адже забезпечення довозу учнів, майбутнього нашої України, до шкіл, де вони здобувають освіту, вкрай важливе завдання, яке стоїть перед органами місцевого самоврядування.

Тож новий шкільний автобус надасть маленьким подільчанам усі можливості для комфортного та безпечного доступу до закладів освіти громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора