Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч із родинами загиблих Героїв-земляків та військовослужбовців, які зникли безвісті.

Дата: 14.08.2023 08:54
Кількість переглядів: 146

Керівництво Подільської гФото без описуромади буде надавати всебічну підтримку родинам воїнів, які поклали своє життя в боротьбі за незалежність України. Про це йшлося під час зустрічі із родинами загиблих Героїв-земляків та військовослужбовців, які зникли безвісті. Участь у ній взяли виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступники міського голови Людмила Задорожна і Таїсія Скрипнік, радник Подільського міського голови Марія Мазур, представники Пенсійного фонду України, соціального захисту, правоохоронних органів, Подільського ЦПМСД та Подільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

На початку зустрічі прФото без описуисутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Захисників та Захисниць України, загиблих унаслідок збройної агресії.

У своєму виступі очільник громади зазначив, що підтримка Захисників та їхніх родин – наразі пріоритет для роботи Подільської міської ради, адже загибель кожного Захисника та Захисниці України – це непоправна втрата для кожного члена нашої громади.

Тож, під час зустрічі були обговорені нагальні питання щодо отримання статусу члена родини загиблого Захисника / Захисниці, надання психологічної реабілітації. Також детально проінформували про соціальні пільги, доступні членам родин загиблих Героїв відповідно до чинного законодавства України.

Крім того, учасники зустрічі мали змогу обмінятись важливою інформацією щодо розшуку зниклих безвісти та вирішення інших пов’язаних з цим питань.

Олена Швець, начальник відділу обслуговування громадян №13 ГУ Пенсійного фонду України в Одеській області, ознайомила з порядком призначення та розміру пенсії по втраті годувальника, а також про виплату до Дня Незалежності разової грошової виплати яку отримають ветерани війни.

За результатами зустрічі представники влади та родини полеглих Воїнів домовилися про подальшу спільну взаємодію у вирішенні проблемних питань.

Наголошуємо, питання підтримки сімей Захисників і Захисниць перебувають на особливому контролі Подільської міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора