Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ІЗ ГОЛОВАМИ КВАРТАЛЬНИХ КОМІТЕТІВ.

Дата: 11.08.2023 10:33
Кількість переглядів: 74

Важливі аспекти жиФото без описуттєдіяльності громади, надання пільг та субсидій, дотримання Правил благоустрою - ключові питання робочої зустрічі керівного складу Подільської міської ради із головами квартальних комітетів Подільська.

Зустріч проходила під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського. Долучилися до обговорення заступники міського голови Людмила Задорожна, Таїсія Скрипнік та Анатолій Корчовий, радник Подільського міського голови голови Марія Мазур, представники соціального захисту, правоохоронних органів, Пенсійного фонду України та інших профільних структур.

На початку зібрання очільник громади проінформував присутніх про життєдіяльність міста в умовах воєнного стану, підсилення парку техніки комунального господарства, роботу із міжнародними партнерами, програми та проєкти, які реалізуються. Одним із найактуальніших стало питання підготовки до нового опалювального сезону, який, як і минулого року, проходитиме фактично за складних умов.

Окремо Олег Богданович рФото без описуозповів про допомогу Збройним Силам України. Він акцентував увагу, що всі заявки та клопотання, які надходять майже щодня від військових частин, виконуються та фінансуються з міського бюджету у повному обсязі.

Про роботу житлово-комунального господарства доповів заступник Подільського міського голови Анатолій Корчовий, бо найбільша кількість питань від населення приватного сектору міста стосується саме цієї сфери. Попри всі труднощі, комунальні підприємства максимально докладають зусиль, щоб продовжувати розвиток благоустрою та інфраструктури міст і сіл нашої громади.

Крім того, учасники зустрічі обговорили випадки, коли мешканці приватного сектору нехтують правилами благоустрою, а саме виносять сміття, будівельні відходи, гілля, листя на контейнерні майданчики багатоповерхівок. Хоча смтіття безкоштовно дозволено вивозити на міське звалище.

Далі голови квартальних комітетів заслухали інформацію від начальник відділу обслуговування громадян №13 (сервісного центру) управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в Одеській області Олени Швець про зміни у законодавстві щодо порядку призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, оформлення пільг тощо.

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський зазначив, що хоче отримувати інформацію, як кажуть, з перших вуст, для того, щоб краще розуміти, де і які необхідно проводити роботи в першу чергу. Тож кожен з присутніх мав можливість поставити запитання виступаючим та отримати на них вичерпні відповіді.

Очільник громади подякував головам квартальних комітетів за їхню важливу роботу та допомогу у вирішенні різних питань жителів приватного сектору, а з початком війни – за вагому підтримку вимушених переселенців. Також він запевнив, що міська влада завжди відкрита для плідної взаємодії та оперативного надання допомоги у розв’язанні будь-яких питань, які турбують мешканців приватного сектору.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора