Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗУСТРІЧ ОЧІЛЬНИКА ГРОМАДИ ІЗ МОЛОДІЖНИМ АКТИВОМ.

Дата: 10.08.2023 14:31
Кількість переглядів: 47

Сьогодні, 10 серпнФото без описуя, до Подільської міської ради завітала активна молодь громади. Юнаків та дівчат – активних представників Молодіжної ради та Подільського молодіжного центру «LOFT» - цікавило, чим живе і як працює головний орган місцевого самоврядування громади.

Зустрічав юних подільчан виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський. У ході бесіди очільник громади інформував молодь стосовно своїх обов’язків, розповів гостям і про особливості роботи виконкому та структурних підрозділів, співпрацю з молодіжними та волонтерськими організаціями, як ухвалюються важливі рішення, поділився планами на майбутнє.

Окрім цього, Олег Богданович зауважив, що зараз усі сили спрямовані на допомогу Збройним Силам України. До міської ради регулярно надходять заявки від військових частин, усі вони виконуються своєчасно та у повному обсязі, адже наразі потрібно всіляко підтримувати обороноздатність країни.

Зазначимо, молодіжний актив міста до зустрічі підготувався заздалегідь. У кожного була нагода поділитись своїми ідеями, які вони хотіли б реалізувати у місті та висловити своє бачення щодо тих чи інших уже запланованих робіт та проектів.

Наприкінці зустрічі, Олег Богданович зазначив, що міська влада має рухатись в ногу із часом, тому обов’язково потрібно прислухатись до думки молоді, у котрої завжди є власне бачення та багато прогресивних ідей. Відтак і надалі підтримуватиметься комунікація з молоддю, адже усі зміни, які відбуваються у місті, мають проходити саме за їх участі.

Тематична зустріч відбулася напередодні Дня молоді, тож Олег Богданович привітав юнаків та дівчат з прийдешнім святом та пригостив солодощами.

Екскурсія була легкою та позитивною. Молодь залишала стіни виконкому з посмішками та гарним настроєм.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора