Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО ПОДІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ТЕХНІЧНО ПІДСИЛЮЮТЬ.

Дата: 09.08.2023 16:04
Кількість переглядів: 52

Так, ПСКП «Меморіал-СерФото без описувіс» отримало сучасний екскаватор-навантажувач MANITOU MBL-X-920. Спецтехніку придбано за кошти місцевого бюджету.

Екскаватор оснащений новітньою конструкцією кабіни і капотом, що дозволить збільшити термін експлуатації техніки. А додаткове навісне обладнання, яке йде у комплекті з технікою, значно збільшить її функціонал.

Також до Подільська завітали представники ТОВ «Вольтех», аби ознайомити працівників підприємства із правилами користування екскаватором та продемонструвати усі його можливості.

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський зазначає, що придбання такої спецтехніки дозволить зміцнити матеріально-технічну базу комунального підприємства та дозволить надавати якісні послуги у різних сферах діяльності. Машина призначена виконувати навантажувально-розвантажувальнi роботи, екскавацiю, ландшафтнi та землерийнi роботи. Змінне навiсне обладнання робить екскаватор-навантажувач ще бiльш унiверсальним, розширюючи сфери його використання. Для ПСКП «Меморіал-Сервіс» техніка допоможе виконувати завдання благоустрою території кладовищ громади, а це 8 – міських цвинтарів та 11 сільських.

Екскаватор-навантажувач стане у нагоді під час підготовки кладовищ до поминальних днів. Традиційно, вони проводяться навесні, тож комунальникам буде легше прибирати сміття, гілля дерев, залишки ритуальної атрибутики після осіннє-зимового періоду.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора