Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До 1 вересня майже готові! Інформує Одеська обласна військова адміністрація.

Дата: 09.08.2023 15:06
Кількість переглядів: 152

Фото без описуОЛЕГ КІПЕР, НАЧАЛЬНИК ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ВІЙСЬКОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ: 

Понад 70% батьків бажають для своїх дітей очний формат навчання. Наше завдання: максимально створити безпечні і теплі умови для їх перебування в освітніх закладах.

На фінальній стадії ремонти у школах та садочках. Більшість з них забезпечена власними укриттями. Інші будуть користуватися шкільними автобусами для під’їзду в сусідні освітні заклади або «переїдуть» тимчасово до будівель з укриттям. В деяких випадках буде передбачений комбінований формат навчання (очний та онлайн).

15 серпня всі садочки і школи пройдуть контроль. Зоорієнтував голів районів та м.Одесу: кожен заклад з дітьми повинен мати укриття і альтернативне живлення на випадок відключення електроенергії. Тестуйте їх вже зараз, не відкладайте на осінь.

Окреме питання по дитячому харчуванню: головам районів доручено перевірити збалансованість харчування - фінансування на ці цілі є. Не може якісне харчування для дітей бути 20 грн/день - підняти фінансування потрібно щонайменше втричі. Краще зекономте на тих закупівлях, які нікому зараз не потрібні.

Маю велике прохання до батьків: перевірити наявність щеплень у Вашої дитини відповідно до Національного календаря профілактичних щеплень, оскільки за статистичними даними у області кожна 2 дитина не вакцинована відповідно до віку. Лише колективний імунітет дозволить захистити дітей, що по об'єктивним причинам не можуть вакцинуватись (наявність медичних протипоказів).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора