Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РОЗШИРЕНА РОБОЧА НАРАДА У ВИКОНУЮЧОГО ПОВНОВАЖЕННЯ ПОДІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА АЛБАНСЬКОГО

Дата: 09.08.2023 14:54
Кількість переглядів: 156

Виконуючий повноваження Фото без описуПодільського міського голови Олег Албанський провів розширену робочу нараду із заступниками, радниками Подільського міського голови, фахівцями Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин, КНП МОК «Чиста громада», юридичного управління, а також керуючими кампаніями, які опікуються житловим фондом Подільська.

Тема – болюча. Насамперед, вона стосується виникнення на території міста несанкціонованих сміттєзвалищ.

До очільника громади звернулися жителі одного з мікрорайонів міста з наступним питанням: мешканці приватного сектору, які знаходяться біля багатоповерхівок, практично не мають договорів на вивезення сміття, не дотримуються правил вивезення побутових відходів, «в тиху» зносять своє сміття до контейнерів, утворюючи біля них суцільні сміттєзвалища. Переважно, зносять сміття у великих обсягах. Зафіксовані випадки, коли відходи, гілки та інше подільчани та мешканці сусідніх громад привозили навіть причепами й викидали не в, а біля сміттєвих майданчиків. Інша проблема: будівельне сміття, гілки, земля, рідкі відходи — не можна кидати в контейнер. Адже вони пошкоджують сміттєві ємності та спецтехніку, яка використовується для вивезення відходів.

‼️Зазначимо, що вивозити з приватного сектору тверді побутові відходи на сміттєзвалище, що знаходиться за межами міста, на відміну від практики інших громадах, можна поки що безкоштовно!

Тож, у ході наради обговорювався алгоритм дій всіх профільних структур щодо недопущення створення несанкціонованих сміттєзвалищ, а також погоджено інформаційно-роз’яснювальну серед квартальних. Також Подільська міська рада звертається до населення з проханням підтримувати чистоту і порядок на своїй території, з повагою ставитися до праці комунальників та безкоштовно вивозити сміття з приватного сектору на центральне сміттєзвалище!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора