Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

Дата: 01.08.2023 16:09
Кількість переглядів: 58

Під головуванням секретФото без описуаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулось засідання виконавчого комітету Подільської міської ради. Сьогодні члени виконкому розглянули 31 питання порядку денного.

🔸Зокрема, у ході засідання розглянуто питання встановлення КВЕП «Подільськводоканал» тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на 2023 рік. Тариф для населення залишається незмінним. Окрім того, рішенням виконавчого комітету обговорено питання видачі ордерів на знесення зелених насаджень. З цих питань доповідала директор Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Олена Чернега.

🔸Першочерговими до вирішення залишаються питання щодо допомоги Збройним Силам України. Тож, членами виконавчого комітету одноголосно підтримані рішення щодо створення комісій по прийому-передачі матеріально-технічних засобів військовим частинам та підрозділам, що базуються на території нашої громади. Інформувала присутніх Алла Омельчук, начальник Управління економічного розвитку та інвестицій.

🔸Далі були розглянуті пиФото без описутання щодо захисту прав та інтересів дітей. З проєктами рішень доповідала начальник Служби у справах дітей Анастасія Єфімова.

🔸Члени виконкому підтримали рішення щодо внесення змін до Порядку надання матеріальної допомоги вразливим верствам населення Подільської громади, що передбачає збільшення матеріальної допомоги онкохворим мешканцям. Також було затверджено Порядок відшкодування витрат, понесених з наданням послуг із безоплатного зубопротезування пільгових категорій громадян. Доповідала Алла Перепелиця, директор Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я.

🔸З питанням про визначення уповноваженої особи з питань подачі заяв про реєстрацію місця проживання, зміну місця проживання, зняття з реєстрації місця проживання дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування доповідала Олена Чуприна, керуюча справами виконавчого комітету Подільської міської ради.

Розглядилися й інші питання, з яких прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора