Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На оздоровлення в літньому таборі Афін поїхала подільська малеча.

Дата: 31.07.2023 11:25
Кількість переглядів: 65

У поїздку вирушили діти, Фото без описуякі перш за все потребують соціальної уваги та підтримки. Це діти наших загиблих Героїв та багатодітної родини Захисниці, яка у складі 11 батальйону «Київська Русь» протистоїть російській агресії ще 2014 року. Усього на відпочинок відправили 6 юних подільчан віком від 12 до 15 років.

Із відповідним проханням допомогти в організації оздоровчого відпочинку, в рамках проєкту «Україна для дітей», Одеська обласна Рада Миру спільно із Подільською міською радою на чолі із виконуючим повноваження Подільського міського голови Олегом Албанським звернулися до Посла України в Греції Сергія Шутенка.

І ось вже цими вихідними, за сприянням голови Одеської обласної ради Григорія Діденка, народного депутата України Юлії Діденко і Таміли Афанасьєвої, депутата Одеської обласної ради та голови Одеської обласної Ради Миру, дітки відправилися у Грецію, де на них чекає два тижні відпочинку.

Ця поїздка буде насичена екскурсіями, знайомством з грецькою культурою, цікавими тренінгами та заходами для відновлення ментального здоров’я українських дітей, спокійне життя яких зруйнувала війна. А головне, діти хоч на деякий час матимуть змогу забути про повітряні тривоги, ворожі атаки окупантів та отримати позитивні емоції.

Бажаємо юним подільчанам гарного відпочинку та незабутніх вражень від поїздки. Висловлюємо щиру подяку грецьким партнерам та сподіваємося на плідну подальшу співпрацю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора