Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Cуботній "Клуб вихідного дня" до Дня Української Державності

Дата: 30.07.2023 11:51
Кількість переглядів: 50

Фото без описуПротягом двох днів у Подільській громаді відзначали День Української Державності. Так, у п'ятницю на головній площі  відбулася урочиста частина, а сьогодні, 29 липня, у парку мікрорайону Черемушки, в рамках "Клубу вихідного дня " відбулося свято української пісні та народної творчості. 
На імпровізованій сцені просто неба зустрілися вже досвідчені виконавці та співаки-початківці. У кожній пісні, кожному слові вони оспівували красу та неперевершеність рідної Батьківщини, наших працьовитих людей. Кожна композиція зривала шквал глядацьких аплодисментів.Фото без опису
Працював і ярмарок, на якому найкращі майстри Подільщини представили свої роботи. Приємно, що стародавні техніки знайшли відлуння і у роботах сучасних майстрів. Це вкотре демонструє нерозривний зв'язок поколінь.На ярмарку були представлені: картини, прикраси, смаколики, елементи декору тощу.
Бажаючі опанувати нове ремесло, могли відвідати майстер-класи. 
Фото без описуТакож на заході були присутні і подільські волонтери: загін "Шалені голки" та благодійний фонд "Паляниця". Під час заходу присутні мали змогу зробити свій вклад у Перемогу, задонативши кошти на підтримку Збройних Сил України.
Волонтерки БФ "Паляниця" за символічну вартість продавали власноруч зроблені смаколики - це 12 видів здоби.
Бджілки-трудівниці загону "Шалені голки " демонстрували військове оснащення, яке вони виготовляють з перших днів війни. Наразі їм потрібні кошти на закупівлю легкої тканин  для пошиття маскувальних костюмів.
Традиційно, в рамках суботньої програми "Клубу вихідного дня " працювали й інші розваги. Зокрема, діти мали змогу намалювати лист Герою, який зараз воює на передовій. Звісно ж малеча, як і дорослі прагнуть миру, аби закінчилась війна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора