Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

28 липня Подільська міська територіальна громада разом з усією Україною відзначає День Української Державності.

Дата: 28.07.2023 11:37
Кількість переглядів: 69

28 липня Подільська міська теритФото без описуоріальна громада разом з усією Україною відзначає День Української Державності.

Цей день є особливим для кожного свідомого громадянина країни, кожного патріота, кожного з нас, хто стоїть до кінця разом у непримиренній боротьбі з російським ворогом та у відстоюванні своєї ідентичності.

З нагоди святкування Дня Української Державності, біля погруддя борця за незалежність Т.Г.Шевченка проведено урочистий мітинг, який було розпочато з виконання Державного гімну України.

У заході взяли участь керівний склад Подільської міської ради та Подільської РВА, представники підприємств, установ та організацій міста, військовослужбовці, силові структури та громадськість.

На початку заходу спільний молебень за Україну, наших Захисників та Захисниць провів настоятель парафії «Всіх Святих землі Української» ПЦУ м. Подільськ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько.

До Дня Української Державності, голова Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко привітав всіх присутніх зі святом та вручив Подяки за активну трудову діяльність в умовах воєнного стану під час збройної агресії рф проти України, надання значної матеріально-технічної допомоги Збройним Силам України, невичерпну силу духу, патріотизм виконуючому повноваження Подільського міського голови Олегу Албанському, а також директору ПП «Курінь» Василю Шепітко.Фото без опису

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували світлу пам’ять всіх загиблих внаслідок жахливої війни росії проти нашої держави та поклали квіти до пам’ятника Великого Кобзаря.

Героїчна історія України твориться сьогодні й ми гідно пишемо власний розділ національно-визвольної боротьби із московськими загарбниками.

Наші Захисники та Захисниці самовіддано відстоюють нашу державу і стоять на варті безпеки її громадян і цілісності України!

Українці – незламний народ. Ми переможемо ворога!

Слава Україні!🇺🇦

Героям Слава!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора