Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ ВИКОНУЮЧОГО ПОВНОВАЖЕННЯ ПОДІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА АЛБАНСЬКОГО З НАГОДИ ДНЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ

Дата: 28.07.2023 08:03
Кількість переглядів: 60

Шановні мешканці Подільської громади!

Фото без описуЩиро вітаю усіх з визначним святом – з Днем Української Державності. З-поміж наших великих державних свят воно наймолодше, адже відзначається цього року вдруге.
Українці є вільним народом, щирим та незагарбницьким. Право бути незалежною нацією зі своєю власною, невигаданою історією ми заслужили і вибороли. У це вкладали душу та віддавали життя Захисники України у минулому – від воїнів-русичів та козаків до січових стрільців та вояків УПА.
Маємо знати та пишатися досягненнями нашої країни на шляху її становлення. Бо пишатися справді є чим. Є історія, яку ми маємо пам’ятати і захищати.
Ми щиро вдячні нашим Захисникам і Захисницям, які вкотре на полі бою доводять, що українці не мають нічого спільного з російським агресором. Багато наших громадян навіть в окупації не полишають будь-яких можливостей продемонструвати, що лише Україна є і буде їхньою Батьківщиною.
Кожному з нас потрібно щиро вірити у свою державу, вчити, знати і любити свою багатовікову історію, творити її тут і зараз – задля мирного та незалежного майбутнього наших дітей!

З Днем Української Державності!
Слава Україні! 
Слава її Героям! 
З повагою, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора