Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада.

Дата: 24.07.2023 13:09
Кількість переглядів: 63

Під головуванням викоФото без описунуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів Подільської міської ради та комунальних підприємств. Під час наради кожен з присутніх доповів про стан справ у громаді, основні напрямки своєї роботи, зазначивши проблемні питання та пріоритети у роботі на теперішній час. Були обговорені актуальні питання, які стосуються житлово-комунального господарства, соціальної сфери, медицини, економіки та інших напрямків.

Зокрема:

🔹Житлово-комунальна сфера. Всі підприємства готуються до майбутнього осінньо-зимового періоду. Приводиться в стан готовності уся необхідна техніка. КВЕП «Подільськводоканал» та КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» приділятиме особливу увагу готовності до опалювального сезону саме закладів освіти. Крім того, проводиться і поточна робота з підтримання у належному санітарному стані громади. Працівниками КНП МОК «Чиста громада» проводиться прибирання вулиць, площ та паркових зон, ремонтуються та фарбуються дитячі майданчики. ПСКП «Меморіал-Сервіс» продовжує зачистку від парості на території кладовища №4.

🔹Соціальна сфера.

Департаментом соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я проводиться прийом громадян та нарахування всіх видів державної допомоги. Консультують та приймають заяви і від внутрішньо переміщених осіб, яких у громаді зареєстровано 2419.

Всі заклади освіти готуються до початку нового навчального року, проводяться поточні ремонтні роботи.

Центр надання адміністративних послуг працює у штатному режимі. У приміщенні проводяться ремонтні роботи згідно вимог Програми безбар’єрності.

У медичних закладах тривають ремонтні роботи, зокрема, у КНП «Подільська міська лікарня» проводиться поточний ремонт інфекційного та психіатричного відділень.

Лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги здійснили виїзний прийом пацієнтів у с. Липецьке.

🔹Управління економічного розвитку та інвестицій.

Здійснюється щоденний контроль за рухом громадського транспорту.

Збір врожаю у Подільській громаді триває.

Фахівцями Управління здійснюється моніторинг вакансій для працевлаштування ВПО.

✅За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів та комунальних підприємств були дані певні зауваження та доручення в межах їх компетенції.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора