Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У День тренера зі святом привітали професіоналів своєї справи – тренерів КНП «Спортивний клуб «Подільськ».

Дата: 19.07.2023 10:47
Кількість переглядів: 59

Сьогодні, 19 липня, у ДенФото без описуь тренера, зі святом привітали професіоналів своєї справи – тренерів КНП «Спортивний клуб «Подільськ».

Тренерський склад у стінах міськради вітали виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський та заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна.

Не потрібно доводити, що Подільськ – місто спортивне, адже цей статус давно доведений заслугами наших спортсменів у різних галузях.

В умовах війни, подільські тренери, спортсмени продовжують підкорювати професійні вершини, своїми здобутками наближаючи нашу Перемогу.

Подільська громада пишається своїми тренерами, які своєю працею прославляють наш край.

«Я вдячний вам за професіоналізм, за популяризацію здорового способу життя, за результати, які показують ваші вихованці кожного разу на чемпіонатах різного рівня. Саме головне, щоб наша співпраця дала змогу і надалі створювати гарні умови тренерам та вихованцям фізично розвиватись та бути здоровими», - зазначив очільник громади.

Почесними грамотами Подільського міського голови за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, підвищення іміджу Подільської міської територіальної громади в Одеській області та з нагоди Дня тренера нагороджено:

🔹Андрія Савчука - тренера з футболу КНП «СК «Подільськ»;

🔹Сергія Степанова - тренера з волейболу КНП «СК «Подільськ»;

🔹 Максима Максимова- тренера з боксу КНП «СК «Подільськ».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора