Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Подільське районне управління Головного Управління   Держпродспоживслужби  в Одеській області ІНФОРМУЄ.

Дата: 18.07.2023 11:14
Кількість переглядів: 31

Фото без описуВетеринарно-санітарний  паспорт оформлюють при першій вакцинації цуценяти чи кошеня та заповнюється ветеринарним лікарем.

Ветеринарно-санітарний  паспорт містить дані про тварину (кличка, дата народження, порода, стать, забарвлення шерсті, особливі прикмети, наприклад, клеймо, номер електронного чіпа тощо) та його власника (ПІБ, адреса, контактний телефон).

Надалі у паспорт вносять дані про проведені щеплення.

 Підставою для оформлення ветеринарно-санітарного паспорта є:

1) клінічний огляд тварини;

2) наявність відповідних діагностичних, профілактично-лікувальних обробок (дегельмінтизації), включно із дослідженням і щепленням (сказ та інші інфекційні хвороби в залежності від виду тварини).

​Право надання цієї адміністративної послуги мають лише державні установи ветеринарної медицини, зокрема державні лікарні ветеринарної медицини (району, міста, області).

Видача ветеринарно-санітарного паспорта на тварину передбачена Законом України "Про ветеринарну медицину" та входить до переліку платних адміністративних послуг, які надаються Держпродспоживслужбою, органами та установами, що належать до сфери її управління.

Ветеринарні паспорти, видані приватними клініками підлягають заміні. Старий паспорт в них залишиться, але необхідно оформити новий паспорт.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора