Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стартував робочий тиждень щотижневою апаратною нарадою.

Дата: 17.07.2023 15:16
Кількість переглядів: 72

Сьогодні, 17 липня, стартував робочий тиждень щотижневою апаратною нарадою за участі заступників, начальників відділів виконавчого комітету Подільської міської ради та керівників підприємств, установ та організацій міста, яку провів виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський.

Фото без описуПід час засідання було обговорено підсумки минулого тижня, перевірено керівництвом міста виконання минулих доручень, окреслені поточні питання. 

ПРО ГОЛОВНЕ:

🔹Робота житлово-комунальної сфери. Усі комунальні служби продовжують роботу в штатному режимі. Наразі пріоритетне завдання – підготовка до осіннє-зимового періоду. 
Паралельно з цим, КНП МОК «Чиста громада» проводить роботи з нанесення дорожньої розмітки, лагодить дитячі майданчики, готує спецтехніку до осіннє-зимового періоду. 
ПСКП «Меморіал-сервіс» проводить роботи з благоустрою на цвинтарі №4. 
ТОВ «Березівкаагрошляхбуд» проводить у селі Липецьке по вул. Центральній капітальний ремонт дорожнього полотна. 

🔹Соціальний захист населення. Департаментом соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я проводиться прийом громадян та нарахування всіх видів державної допомоги. Продовжується робота із внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 1785.Фото без опису
На минулому тижні внутрішньо переміщенні особи, які наразі мешкають у Подільській громаді, отримали 138 продуктових набори на базі Центру надання гуманітарної допомоги Подільської міської територіальної громади.

🔹У Центрі надання адміністративних послуг будуть доступні ще 19 послуг. Їх  надаватимуть безпосередньо ветеранам війни. 

🔹У закладах освіти продовжуються поточні ремонтні роботи. Подільський молодіжний центр «Loft» та Молодіжна рада готуються до Дня Української Державності та Дня молоді. 

🔹Управління економічного розвитку та інвестицій продовжує працювати з аграріями громади. Активно тривають жнива, розпочато збір озимої пшениці та гороху. У громаді проводяться суспільно-корисні роботи – плетіння маскувальних сіток на потреби Збройних Сил України. До роботи залучені 20 осіб, які знаходяться на обліку у Подільській філії Одеського обласного центру зайнятості.

🔹Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Сімейні лікарі Подільського Центру первинної медико-санітарної допомоги провели виїзний прийом у амбулаторії села Липецьке. 

✅По завершенні апаратної наради, керівництвом міста було надано окремим керівникам структурних підрозділів доручення до виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора