Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Промайнув ще один насичений тиждень разом із Управлінням культури та туризму! 

Дата: 17.07.2023 09:31
Кількість переглядів: 37

Фото без описуТож пропонуємо переглянути дайджест подій за останні сім днів.
🔹Традиційно, проєкт «Смачний вівторок» подарував малечі незабутні емоції й враження, адже юні кулінари разом із досвідченими спеціалістами готували сирні пончики та сирники просто неба. 
🔹У четвер «Народна майстерня» радо вітала всіх поціновувачів українських традицій та обрядів. Тож, і цього разу, учасники створювали народну іграшку із природних матеріалів. Процес виготовлення хенд-мейд виробу не лише цікавий, а ще й гарно розвиває фантазію, дрібну моторику та уяву. 
🔹П'ятниця стала одним із найважливіших днів для малечі села Олександрівка. Аби подарувати дітям щасливі моменти було організовано виїзний захід в рамках проєкту «Клуб вихідного дня». Ігри, конкурси, майстер-класи та ще багато цікавого було підготовлено для малечі. 
🔹У суботу на мешканців м-р Черемушки чекав справжній танцювальний бум, адже в межах проєкту «Клуб вихідного дня» відбулася концертна програма, за участі танцювального клубу «Luxury». Яскраві номери надовго залишаться в пам'яті глядачів. Неперевершені танцювальні номери, мегаталановиті діти запалили імпровізовану сцену. Окрім цього, працював дитячий автопарк, були і нейроігри та мініярмарок. 
🔹З турботою про найменших – це гасло недільного заходу. За гарною щорічною традицією, працівники Управління культури та туризму організували виставку пухнастих друзів. Такси, мопси, ретривери - всі такі різні, але такі вірні товариші. У межах заходу була організована благодійна акція «Дім для пухнастиків Херсонщини».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора