Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Одеській області встановлено особливий режим в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування, а також руху транспортних засобів на автомобільних дорогах.

Дата: 11.07.2023 15:31
Кількість переглядів: 167

До уваги мешканців Подільської міської територіальної громади!

Фото без описуВідповідно до Наказу голови Одеської обласної військової адміністрації, у межах Одеської області, у період з 10:00 години до 18:00 години, з 10 липня 2023 року встановлено особливий режим в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування, а також руху транспортних засобів на автомобільних дорогах М-15/Одеса-Рені/, М-05 /Київ-Одеса/, М-14 /Одеса-Мелітополь/.

Обмеження не застосовуються до транспортних засобів спеціалізованого призначення, транспортних засобів, що здійснюють перевезення:

  • небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці;
  • вантажів, пов’язаних із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій;
  • військових вантажів, товарів подвійного призначення та/або майна, шо використовується для потреб оборони;
  • гуманітарної допомоги;
  • людей.

Дозволяється також пересування транспортних засобів, що здійснюють міжнародні перевезення вантажів, за умови, що водій вантажного автомобіля має заброньоване місце в черзі очікування для перетину державного кордону України для автомобільного сполучення засобами електронної системи («єЧерга») за два дні до черги очікування на найближчий час.

Крім того, інформує що, відповідно до Розпорядження голови Одеської обласної військової адміністрації затверджено Порядок виготовлення та видачі перепусток, особливості їх використання на території Одеської області під час комендантської години.

Заявки на видачу перепусток подаються до комендатури Подільського району ( за адресою: м. Подільськ, вул. Велика Деповська, 98).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора