Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Подільської міської ради.

Дата: 11.07.2023 12:44
Кількість переглядів: 64

Сьогодні, 11 липня, під головуванням першого заступника Подільського міського голови-начальника фінансового управління Олени Музичук, відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Подільської міської ради, на якому було розглянуто 10 проєктів рішень, що стосувалися різних сфер життєдіяльності громади.
Фото без описуРяд питань стосувався роботи Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин. Так, зокрема:
🔹Внесено зміни до рішення Виконавчого комітету Подільської міської ради «Про затвердження переліку об’єктів на будівництво об’єктів комунальної власності на 2023 рік на території Подільської міської територіальної громади за кошти бюджету громади»; 
🔹Внесено зміни до переліку об’єктів поточного ремонту на 2023 рік на території Подільської міської територіальної громади. 
🔹Затвердили кошторисну частину документації за робочим проєкт «Капітальний ремонт обідньої зали в їдальні ЗЗСО І-ІІІ ст. №7 Подільської міської ради». 
Про ці та інші питання доповіла директор Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Олена Чернега.

🔹З метою розвитку дитячо-юнацького спорту та спорту вищих досягнень у громаді створюється комунальне некомерційне підприємство «Спортивний клуб «Подільськ». На позачерговому засіданні членами виконкому було затверджено структуру та штатний розпис підприємства. 

🔹Затвердили протоколи засідання Координаційного штабу з гуманітарних питань Подільської міської територіальної громади. 

Доповідала заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна. 

Також  були підтримані й інші проєкти рішень, серед яких: 
🔹Про передачу в тимчасове безоплатне користування частини нежитлової будівлі. З проєктом виступила заступник Подільського міського голови Таїсія Скрипнік.

🔹Виділено кошти із місцевого бюджету на лікування онкохворим мешканцям Подільської міської територіальної громади, лікування хворим, які потребують лікування або особам у зв’язку із тривалим курсом лікування членів сім’ї згідно поданих заяв. З цих та інших питань доповідала Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови-начальник фінансового управління Подільської міської ради.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора