Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 10.07.2023 15:17
Кількість переглядів: 81

Фото без описуСьогодні, 10 липня, стартував робочий тиждень щотижневою апаратною нарадою, яку провела перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради Олена Музичук, за участі начальників відділів виконавчого комітету Подільської міської ради та керівників підприємств, установ та організацій міста.
Під час засідання було обговорено підсумки минулого тижня, перевірено керівництвом міста виконання минулих доручень, окреслені поточні питання.

ПРО ГОЛОВНЕ:

🔹Робота житлово-комунальної сфери. Усі комунальні служби продовжують роботу в штатному режимі. На минулому тижні, до свята Івана Купала, КНП МОК «Чиста громада», КВЕП «Подільськводоканал» та ПСКП «Меморіал-сервіс» були залучені у прибирання водоймища с. Олександрівка та прилеглої до нього території. Зокрема, було відремонтовано та встановлено альтанки, оновлено піщаний насип, очищено берег від сміття й бур’яну тощо. Триває поточний ремонт дорожнього полотна по мікрорайонах міста. Фото без опису

🔹Соціальний захист населення. Департаментом соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я проводиться прийом громадян та нарахування всіх видів державної допомоги. На минулому тижні було оформлено 18 заяв та пакетів документів мешканців Херсонщини, оселі яких були підтоплені внаслідок підриву Каховської дамби. 
З 3 по 7 липня внутрішньо переміщені особи отримали 237 продуктових набори у Центрі надання гуманітарної допомоги Подільської міської територіальної громади.
🔹У закладах освіти продовжуються поточні ремонтні роботи. Подільський молодіжний центр «Loft» та Молодіжна рада проводить заходи згідно плану. Так, члени Молодіжної ради долучилися до онлайн-засідання з ментором спецпроєкту в Одеській області «Незламна молодь: молодіжні ради». 
🔹Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. В Одесі відбувся Форум відновлення Одещини «Трансформація. Оздоровлення. Реабілітація», співорганізатором якого був Департамент охорони здоровʼя Одеської ОВА. Долучився до Форуму і головний лікар КНП «Подільська міська лікарня» Олександр Жуковський. Традиційно, на минулому тижні, сімейний лікар Подільського ЦПМСД проводив виїзний прийом у селі Липецьке. 

✅По завершенні апаратної наради, керівництвом міста було надано окремим керівникам структурних підрозділів доручення до виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора