Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БІЛЬШЕ АВТО - БІЛЬШЕ ПЕРЕМОГ!

Дата: 08.07.2023 10:39
Кількість переглядів: 75

Вчора, 7 липня, на головній плоФото без описущі Подільська, відбулася передача більше трьох десятків одиниць техніки для наших Захисників.
Захід відбувся за сприянням та участі начальника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера, голови Одеської обласної ради ради Григорія Діденка та голови Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка. 

Зробили свій вклад у Перемогу аграрії Подільщини, меценати, підприємці, керівний склад та жителі територіальних громад. 

Подільська громада продовжує адресно забезпечувати підрозділи Збройних Сил України необхідною технікою. Так, тільки цього разу передано 5 одиниць автомобільної техніки. 

Два автобуси для перевезення особового складу військових частин вдалося придбати завдяки спільним зусиллям працівників виконавчого комітету Подільської міської ради, структурних підрозділів, комунальних підприємств, освітян, медиків, які перерахували свій одноденний заробіток на придбання техніки.
Подільською міською радою також передано техніку спеціального призначення, а саме: екскаватор, ГАЗ - 52, ГАЗ - 66. 
Уся техніка підготовлена, пройшла обслуговування.
Автомобілі вже прямують у військові частини для допомоги нашим воїнам у боротьбі з російськими окупантами.

У ході заходу виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський та депутат Одеської обласної ради Олександр Маланюк отримали Подяки від підрозділів Збройних Сил України за активну громадську позицію та особистий вагомий вклад у посилення обороноздатності військових частин. 

Дякуємо кожному небайдужому жителю Подільської громади, працівникам виконавчого комітету Подільської міської ради, структурних підрозділів, комунальних підприємств, освітянській родині та медпрацівникам, завдяки яким вдалося зібрати кошти на придбання спецтехніки для наших Захисників! 

Війна, на жаль, триває… Вона не так далеко, як може здатися. Там, на фронті, – чиїсь тати, мами, чоловіки, дружини, брати, сестри, сини і доньки. Ті, хто не жаліються на втому, ті, які заслуговують спати на сухому і теплому ліжку в обіймах своїх коханих чи дітей.

Ми продовжуватимемо допомагати українській армії і тільки спільними зусиллями пришвидшимо нашу Перемогу! У єдності наша сила, і ніхто нас не здолає, поки ми - українці- невтомно прагнемо бути разом!

Маємо велику надію, що передана техніка стане не раз у пригоді та служитиме до повної перемоги над військами рф!

Слава Україні!🇺🇦
Слава її Героям!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора