Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Микола Рудик поділився результатами пілотного проєкту із забезпечення прозорих іспитів у 4 областях за червень.

Дата: 05.07.2023 11:40
Кількість переглядів: 49

Фото без описуЗакінчився перший місяць пілотного проєкту в Львівській, Київській, Вінницькій та Одеській області. Тут теоретичні та практичні іспити є зараз в тих центрах, які стають екзаменаційними хабами і тут уже впродовж цілого місяця тестується онлайн-система попереднього запису на практичний іспит. Начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик поділився статистикою та певними висновками щодо пілотного проєкту у прямому ефірі на цифрових платформах МВС України. Такі прямі ефіри Міністерство влаштовує періодично з різними очільниками відомств. У глядачів була можливість поставити питання і отримати на них відповіді одразу під час трансляції.

«Із майже 11 тисяч проведених у червні цього року теоретичних іспитів були з першого разу успішно складені майже 2 800. Як видно це 25%. Було проведено більше 12 тисяч практичних іспитів. При цьому понад 4 тисячі були успішно складені з першого разу. Успішність складання практичних іспитів з першого разу — понад 33%. Тобто, кожен четвертий кандидат у водії складає теорію з першого разу, а кожен третій — практику з першого разу. Якщо порівняти успішність складання торії у 4 регіонах, де проходить пілотний проєкт із забезпечення прозорих умов складання іспитів, то найкращу статистику успішності демонструє Львівська область — 44%», —  розповів Микола Рудик.

Можна порівняти статистику за чотири тижні червня, коли триває пілот, із травнем, коли пілоту ще не було. Нагадаємо, в областях зменшилась кількість сервісних центрів МВС, які здійснюють екзаменаційну діяльність. Є динаміка в деяких регіонах, а є і стабільність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора