Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено виїзне заняття викладачами навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Одеської області.

Дата: 05.07.2023 09:28
Кількість переглядів: 75

Фото без описуЗгідно Плану комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Одеської області з навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією та здійсненням заходів з питання цивільного захисту на 2023 рік, затвердженого Головою Одеської обласної державної адміністрації – начальником Одеської обласної військової адміністрації Олегом Кіпером, на базі Подільської громади було проведено виїзне заняття викладачами навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Одеської області.

На занятті були присутні: Євген Руснак, заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин, Юрій Дзвоненко, начальник відділу надзвичайних ситуацій, охорони праці та оборонно-мобілізаційної роботи, Сергій Ткач, головний спеціаліст відділу надзвичайних ситуацій, охорони праці та оборонно-мобілізаційної роботи.

Додатково викладачі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Одеської області покроково розповіли алгоритм дій на випадок виникнення надзвичайної ситуації  у разі аварії та витоку радіації на Запорізькій АЕС, загрози застосування країною-агресором ядерної зброї. Зазначили, що не потрібно довіряти не перевіреним джерелам. Основна інформація буде розміщена в офіційних засобах масової інформації.

Головні правила залишаються незмінними - почувши сирену, прямуйте в укриття. Тож, перш за все, потрібно увімкнути радіо, телебачення або скористатися Інтернетом для отримання сповіщення про відповідну загрозу та про подальші дії. Наголошували й на тому, що проводити йодопрофілактику можна тільки після офіційного оповіщення щодо її необхідності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора