Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України .

Дата: 04.07.2023 14:50
Кількість переглядів: 58

4 липня – День Національної поліції України.

Фото без описуСьогодні на честь святкування Дня Національної поліції України в актовому залі музичної школи «Школи естетичного виховання» відбулось урочисте привітання правоохоронців Подільського районного управління поліції. У заході взяли участь очільники Подільської та Куяльницької громад Олег Албанський та Сергій Паламарчук, голова Подільської РВА Михайло Лазаренко, голова Подільськ районної ради Микола Соколов, представник ГУНП в Одеській області Ірина Жукова, колектив Подільського РУП.

До учасників заходу з вітальними словами та побажаннями здоров’я, миру та злагоди, а також подальшого професійного росту звернувся виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський. Очільник громади висловив працівникам поліції вдячність за самовіддану працю, вірність присязі та відданість українському народові. Олег Богданович зазначив, що нещодавно Подільська громада в межах проєкту «Поліцейський офіцер громади» підписала меморандум про співпрацю та партнерство з ГУ Національної поліції в Одеській області. Тож невдовзі у наших селах розпочнуть працювати «офіцери громади», які надаватимуть мешканцям якісні поліцейсьФото без описукі послуги, забезпечуватимуть правопорядок на території обслуговування.
Під час урочистого засідання кращих працівників Подільського районного управління поліції було нагороджено Почесними грамотами Подільського міського голови за сумлінне виконання службових обов’язків, патріотизм, професійність, мужність, взірцеву дисципліну. 
Також поліцейські отримали відомчі заохочувальні відзнаки Національної поліції України – медалі за сумлінну службу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора