Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Подільської міської територіальної громади

Дата: 28.06.2023 15:00
Кількість переглядів: 211

У К Р А Ї Н А

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про затвердження Положення про

порядок списання майна комунальної

власності Подільської міської

територіальної громади

 

Відповідно до Господарського кодексу України, Цивільного кодексу України, враховуючи  Порядок списання об’єктів державної власності, затверджений постановою Кабінету Міністрів Україні від 08.11.2007 року №1314, Порядок складання типових форм з обліку та списання основних засобів суб’єктами державного сектору, затверджений наказом Міністерства фінансів України від 13.09.2016 року №818, з метою підвищення контролю та посилення ефективності управління комунальним  майном а також діяльності підприємств, установ, організацій та закладів, що належить до комунальної власності Подільської міської територіальної громади та приведення операцій з цим майном у відповідність вимогам чинного законодавства, керуючись п. 30 ч. 1 ст. 26, ч. 2 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:                                                                                                       

 

1.Затвердити Положення про порядок списання майна, що  належить до комунальної власності Подільської міської територіальної громади (додається).

 

2. Визнати такими, що втратили чинність, рішення Котовської міської ради:

 - від 20 листопада 2013 року № 469-VІ «Про затвердження положення про порядок списання майна, що є комунальною власністю територіальної громади м. Котовська і перебуває на балансі комунальних підприємств, організацій та бюджетних  установ, засновником яких є Котовська міська рада»;

 - від 25 травня 2016 року № № 115-VІІ «Про внесення змін та доповнень до рішення Котовської міської ради від 20 листопада 2013 року №469-УІ «Про затвердження положення про порядок списання майна, що є комунальною власністю територіальної громади м. Котовська і перебуває на балансі комунальних підприємств, організацій та бюджетних установ, засновником яких є Котовська міська рада».

 

3. Встановити, що продаж майна, яке підлягає списанню, крім нерухомого майна (продаж нерухомого майна відбувається відповідно до програми приватизація), здійснюється з використанням електронної системи «ProZorro.Продажі».

 

4. Оприлюднити рішення на офіційному сайті Подільської міської ради Подільського району Одеської області.

 

5. Рішення набирає чинності з 01 липня 2023 року.

 

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію по будівництву, житлово-комунальному господарству, благоустрою, екології та земельних відносин (Кашульський В.П.)

 

 

Секретар Подільської міської ради                                                        Олег АЛБАНСЬКИЙ

 

16.06.2023 р.

   № 485-І.

 

ДОДАТОК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора