Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про визнання містом-побратимом місто Хинчешти (Республіка Молдова) та затвердження Договору про встановлення партнерства та співпраці між адміністрацією Подільської міської територіальної громади (Україна) та адміністрацією міста Хинчешти

Дата: 28.06.2023 14:52
Кількість переглядів: 83

У К Р А Ї Н А

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА

ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Про визнання містом-побратимом місто

Хинчешти (Республіка Молдова)

та затвердження Договору про встановлення

партнерства та співпраці між адміністрацією

Подільської міської територіальної громади (Україна)

та адміністрацією міста Хинчешти

(Республіка Молдова) 

 

З метою подовження сприяння розвитку партнерських відносин, координації зусиль між органами місцевого самоврядування України та Республікою Молдова, підтримки плідних взаємовигідних зв'язків на комунальній, економічній та культурній ниві з містом  Хинчешти (Республіка Молдова), враховуючи, що встановлення безпосередніх дружніх зв’язків, обміну досвідом в розв’язанні проблем, які стоять перед територіальною громадою, розвитку добрих відносин між населенням Подільської міської територіальної громади (Україна) та мешканцями міста Хинчешти (Республіка Молдова) та те, що дружні зв’язки міст, відіграють велику роль в боротьбі за мир, відповідно до вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», керуючись ст. 25, ч. 2 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Подільська міська рада Подільського району Одеської області

 

ВИРІШИЛА:                                                                                                       

 

  1. Визнати місто Хинчешти (Республіка Молдова) містом – побратимом міста Подільськ Подільського району Одеської області.

 

  1. Затвердити Договір про встановлення партнерства та співпраці між адміністрацією Подільської міської територіальної громади (Україна) та адміністрацією міста Хинчешти (Республіка Молдова) (додається) .

 

  1. Довести рішення до відома мешканців громади через місцеві засоби масової інформації.

 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію  по будівництву, житлово-комунальному господарству, благоустрою, екології та земельних відносин (Кашульський В.П.) та постійну комісію з соціальних питань, охорони здоров’я та освіти (Тепла М.О.)

 

 

Секретар Подільської міської ради                                                        Олег АЛБАНСЬКИЙ

 

16.06.2023 р.

   № 490-І.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора