Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У ПОДІЛЬСЬКУ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 28.06.2023 13:17
Кількість переглядів: 119

28 червня Україна Фото без описувідзначає  важливе свято – День Конституції України. Саме в цей день у 1996 році Верховна Рада ухвалила і ввела в дію Конституцію – основний Закон нашої держави, який утверджує прагнення українського народу до незалежності та власної держави. 

Сьогодні, з нагоди 27-річниці Конституції України, відбувся мітинг та покладання квітів до пам’ятного знаку Т.Г. Шевченка - борцеві за незалежність і свободу українського народу.

Участь у заході взяли керівний склад Подільської міської ради та Подільської РВА, військовослужбовців, представників силових структур, установ, організацій та громадськості.

З вітальною промовою до всіх присутніх звернулася Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради:

«Сьогодні ми живемо в реаліях грубого порушення прав та свобод громадян: агресія росії спричинила страждання нашого народу, але українці – волелюбний народ, який, об’єднавши зусилля, здатний подолати ворога та всі деструктивні наслідки вторгнення росіян, відновити право людей на демократію, свободу, справедливість і гуманізм. Наша особлива повага і вдячність тим, хто сьогодні зі зброєю в руках боронить рідну землю та її народ,  Конституцію України від підступного російського ворога!».

Опісля Почесними грамотами Подільського міського голови за сумлінне виконання службового обов’язку, звитягу, проявлену високу майстерність, досягнення значних професійних результатів та з нагоди  Дня Конституції України були нагороджені наші Захисники, медпрацівники, вчителі,  рятувальники, правоохоронці, працівники комунальних підприємств, організацій, Локомотивного депо Подільськ та Регіональної філії «Одеська залізниця».

Учасники заходу хвилиною мовчання пом’янули усіх, хто віддав життя за свободу та незалежність України та поклали квіти до пам’ятного знаку Т.Г. Шевченка.

Сьогодні наша країна проходить неймовірні випробування, які вимагають від нас мужності і мудрості. Втім, незмінним залишається те, що задекларовано в головному законі України. Конституція увійшла в наше життя, як головний гарант державності і демократії, незалежності і соборності України. 

Низький уклін та вічна пам'ять ГЕРОЯМ, які полягли за незалежність України!

ПЕРЕМОЖЕМО!

Слава Україні!

Слава її Героям!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора