Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

"ДІЯ.ОСВІТА": як працює новий сервіс і як він допомагає українцям знайти роботу

Дата: 27.06.2023 16:15
Кількість переглядів: 102

"Дія.Освіта" — результат спільної роботи Міністерства цифрової трансформації, Google.org та Фонду Східна Європа. Ця ініціатива покликана сприяти розвитку освіти в Україні та забезпечити доступ до якісної цифрової освіти для всіх охочих.

Фото без описуЗ початком повномасштабного вторгнення багато людей втратили роботу або закрили свої бізнеси, і тепер їм доводиться починати все спочатку.

У таких умовах держава зобов'язана створити сприятливі умови для переорієнтації та підвищення кваліфікації населення. Саме з цією метою, за підтримки Google.org, було запущено оновлену платформу "Дія.Освіта", яка надає кожному можливість розвинути нові навички та підготуватися до нової професії.

У рамках проєкту "Дія.Освіта" фахівці з сучасної освіти та практик розробили різноманітні освітні продукти, враховуючи новий європейський порядок навчання дорослих на 2021–2030 роки. Це освітні серіали, що дозволяють українцям відкрити нові кар’єрні можливості та зробити перший крок до нової професії. Користувач "Дія.Освіта" може створити персональну траєкторію навчання, вибравши ті навички, які цікавлять найбільше, щоб отримати персоналізовані освітні серіали. Для тих, хто ще не визначився з пріоритетами, доступний тест для пошуку професій – на основі відповідей користувачу будуть запропоновані рекомендації щодо навчання та переліку актуальних вакансій.

Тематика освітніх серіалів надзвичайно широка – від дата-аналітики до баристи, від таргетолога до пекаря, від тестувальника програмного забезпечення до пакувальника.

Посилання: https://osvita.diia.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора