Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СЕКРЕТАРЯ ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ – ВИКОНУЮЧОГО ПОВНОВАЖЕННЯ ПОДІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА АЛБАНСЬКОГО!

Дата: 24.06.2023 07:30
Кількість переглядів: 202

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ СЕКРЕТАРЯ ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ – ВИКОНУЮЧОГО ПОВНОВАЖЕННЯ ПОДІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА АЛБАНСЬКОГО!

Шановний Олегу Богдановичу!

Ще один рік Вашого життя видався непростим та напрочуд щедрим на випробування, як для очільника громади, так і для кожного українця. У такий непростий час, на Ваші плечі лягла подвійна відповідальність за кожного жителя Подільської міської територіальної громади, нових мешканців  - переселенців, наших військових, які служать на благо рідної країни та виборюють кожен сантиметр української землі за світле майбутнє наших дітей.

Впевнені, що притаманне Вам високе почуття відповідальності і невичерпна енергія будуть і надалі служити Вам вірними помічниками у Вашій нелегкій справі. Дякуємо Вам за витримку та впевненість у прийнятті важливих рішень щодо зміцнення безпеки, стабільності та розвитку Подільської громади!

Бажаємо Вам нових життєвих планів і їх досягнень, міцного здоров’я, родинного затишку, теплоти в душі!

Мирного неба Вам, Божої благодаті на многії літа та Перемоги рідній Україні!

З повагою та щирими побажаннями виконавчий комітет Подільської міської ради, керівники закладів, підприємств, установ, Липецький старостинський округ та депутатський корпус.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора