Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА  В МЕЖАХ ПРОЄКТУ «ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ» ПІДПИСАЛА МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ ТА ПАРТНЕРСТВО З ГОЛОВНИМ УПРАВЛІННЯМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ.

Дата: 22.06.2023 17:01
Кількість переглядів: 36

ПОДІЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА  В Фото без описуМЕЖАХ ПРОЄКТУ «ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ» ПІДПИСАЛА МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ ТА ПАРТНЕРСТВО З ГОЛОВНИМ УПРАВЛІННЯМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ.

Підписував документ від імені міської ради виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський. Співпраця спрямована на підвищення рівня публічної безпеки і порядку.

Також Меморандум підписали Кулевчанська та Петропавлівська сільські громади.

Невдовзі у наших селах розпочнуть працювати «офіцери громади», які надаватимуть мешканцям якісні поліцейські послуги, забезпечуватимуть правопорядок на території обслуговування.

ПОГ об’єднує в собі повноваження дільничного офіцера поліції, інспектора ювенальної превенції, патрульної поліції. Головним його завданням є своєчасне та ефективне реагування на проблеми людей, пов’язані з безпекою. Він є повноправним представником своєї громади, перед якою звітує, тому оцінюють його діяльність самі мешканці.

Начальник ГУНП в Одеській області Іван Жук подякував головам ОТГ за довіру та підтримку проєкту й підкреслив, що у тих населених пунктах, де вже працюють поліцейські офіцери громад, покращилася безперервна комунікація поліцейських з людьми, стало можливим швидше вирішувати проблемні питання, що виникають.

Голови громад, і зі свого боку, висловили слова вдячності за можливість мати надійних захисників, помічників та партнерів, які будуть завжди поряд з місцевими мешканцями. Зауважили, що з нетерпінням чекають на них і готові в усьому підтримувати й тісно співпрацювати.   

Наразі ПОГи проходять відповідну підготовку і по завершенню навчання дбатимуть про безпеку жителів ввірених їм громад.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора