Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мітинг до Дня скорботи й вшанування пам’яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2023 10:49
Кількість переглядів: 61

Фото без опису22 червня – трагічна дата в історії нашого народу. Україна схиляє голову у скорботі і вшановує пам’ять жертв війни. Саме у цей день, 82 роки тому, на нашу землю прийшла кривава Друга світова війна, яка забрала в України мільйони синів та дочок. Кожна українська родина, так чи інакше, зазнала втрат у той страшний період. Цей день нагадує нам про всіх загиблих в боях, закатованих у фашистській неволі, померлих у тилу від голоду та поневірянь.
У День скорботи й вшанування пам’яті жертв війни в Україні жителі Подільської міської територіальної громади вийшли на мітинг та вшанували пам’ять про полеглих хвилиною мовчання і поклали квіти до пам’ятного знаку «Вічному вогню». Серед присутніх були представники міської та районної влади, ГО «Організація ветеранів Подільської міської територіальної громади», трудові колективи підприємств та організацій, військовослужбовці та громадськість. 
На жаль, сьогодні війна знов увірвалась в Україну. Вже рашисти  спалюють цілі міста та села, вбивають військових та цивільних. Однак ми віримо, що зовсім скоро на нас чекає Перемога! Ми віримо в наших Захисників та Захисниць, які боронять українську землю. Ми віримо в нашу Перемогу!
Вічна пам'ять загиблим. 
Честь і слава живим Героям!
Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора