Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У бюджеті Одеської області заплановано фінансування для придбання житла ветеранам війни. На це виділено майже 290 мільйонів гривень.

Дата: 22.06.2023 08:32
Кількість переглядів: 38

У бюджеті Одеської оФото без описубласті заплановано фінансування для придбання житла ветеранам війни. На це виділено майже 290 мільйонів гривень.

Станом на 1 квітня 2023 року в обласному реєстрі осіб, яким призначено грошову компенсацію на придбання житла, перебуває 118 сімей. У цьому році передбачено виділити 1 мільярд 734 мільйони гривень для фінансування цієї програми з бюджету країни.

💬 “У єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги, перебуває 41158 ветеранів війни та осіб, на яких поширюється чинність Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту". А саме — 5732 особи з інвалідністю внаслідок війни. В цю категорію входять ветерани АТО/ООС та російсько-української війни – 665 осіб. 24765 учасників бойових дій, 4118 учасників війни, 6528 членів сімей загиблого (померлого) ветерана війни, або 791 родини”, – зазначила директорка департаменту соціальної та сімейної політики Одеської ОВА Тетяна Дементьєва під час брифінгу.

Також, в рамках цієї програми, з бюджету виділять 100 мільйонів гривень грошової компенсації особам, які брали участь у бойових діях на території інших держав та членам їх родин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора