Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НА ТЕРИТОРІЇ ПОДІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ РЕМОНТУЮТЬ ДОРОЖНЄ ПОКРИТТЯ.

Дата: 21.06.2023 15:29
Кількість переглядів: 54

На території Подільської грФото без описуомади ремонтують дорожнє покриття. Роботи здійснюються не лише у Подільську, а й у старостинських округах. Цими днями тривають підготовчі роботи для подальшого ремонту дорожнього покриття у селі Липецьке. Покращення стану доріг безумовно забезпечить безпечніше пересуватися автомобільному транспорту, шкільним автобусам та екстреним службам.

Роботи виконуються підрядною організацією ТОВ «Березівкаагрошляхбуд».

Ремонтні роботи проводяться коштом місцевого бюджету в рамках співфінансування з ДП  «Служба місцевих автомобільних доріг».

У Подільську також продовжується поточний ремонт доріг. За кошти місцевого бюджету роботи з покращення експлуатаційного стану дорожнього покриття проводить підрядна організація ТОВ «Котовський асфальтобетонний завод».

Наразі працівники підрядної організації працюють у мікрорайоні Черемушки. Усі роботи виконують згідно з визначеними правилами. Традиційно, після фрезерування старого асфальтного полотна дно підготовленого сектора очищують від пилу, обробляють спеціальною рідиною, а вже після усіх вище зазначених етапів укладають шар асфальтобетонної суміші.

Далі в планах - поточний ремонт асфальтного покриття й в інших мікрорайонах міста.

Ремонтники просять в учасників дорожнього руху вибачення за тимчасові незручності та закликають водіїв бути обережними та дотримуватися швидкісного режиму!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора