Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

22 червня – День Скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Дата: 22.06.2023 07:30
Кількість переглядів: 39

Шановні мешканці Подільської міської територіальної громади!

Щороку, 22 червня, наш народ вшановує світлу пам'ять мільйонів українців, життя яких обірвала Друга світова війна, хто загинув на полі бою, кого нацисти замучили в концентраційних таборах. Ми вшановуємо фронтовиків, трудівників тилу, вдів і дітей війни, усіх тих, хто день за днем наближав Перемогу.Фото без опису

Для України період з 1941 по 1945 рік - справжня національна трагедія, а не тільки участь у найкривавішому і масштабному конфлікті XX століття. Українці, які пережили лихоліття Другої світової, добре пам’ятали, скільки горя та втрат можуть завдавати бойові дії. Саме тому завжди повторювали нам, своїм дітям і онукам, що все можна виправити, тільки б не було війни.

Однак, війна знову прийшла на територію України. Тільки загарбники інші – рашисти. Нові покоління українців мужньо боронять свою землю від ворога, відстоюють свободу і цілісність своєї держави.

Сьогодні Україна у важкій кривавій війні з російським ворогом стала ключовим фактором творення світлого майбутнього людства. Українці демонстрували тоді і показують зараз у війні із агресором силу духу і готовність боронити свою Батьківщину!

Дорогі земляки! Цього скорботного дня схилимо голови у хвилині мовчання перед пам’яттю мільйонів полеглих воїнів, невинних жертв, чиє життя забрала війна.

Вічна слава Героям, які полягли в боях за свободу і незалежність України!

Віримо у Збройні Сили України!

Віримо - Україна переможе!

Слава Україні!

Слава її Героям!

 

З повагою, секретар Подільської міської ради - виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег АЛБАНСЬКИЙ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора