Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ПРИЙДЕШНІМ ЮВІЛЕЄМ СЬОГОДНІ У СТІНАХ МІСЬКОЇ РАДИ ВІТАЛИ ТЕТЯНУ МИКОЛАЇВНУ ТКАЧ, ДИРЕКТОРА ЦЕНТРУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ!

Дата: 19.06.2023 12:22
Кількість переглядів: 52

З ПРИЙДЕШНІМ ЮФото без описуВІЛЕЄМ СЬОГОДНІ У СТІНАХ МІСЬКОЇ РАДИ ВІТАЛИ ТЕТЯНУ МИКОЛАЇВНУ ТКАЧ, ДИРЕКТОРА ЦЕНТРУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ!

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради Олена Музичук та заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна сьогодні приєдналися до щирих побажань з нагоди Дня Народження Тетяни Ткач, директора ЦДЮТ.

Ця чудова та надзвичайно творча жінка багато років свого життя присвятила всебічному розвитку наймолодших жителів громади. Саме під її керівництвом Центр дитячої та юнацької творчості став осередком плекання юних подільських талантів. Адже всім відомо, що саме в дитинстві і саме через творчість дитина розкриває життєві закони та принципи. І досягти цього практично неможливо без позашкільної освіти, яку і представляє в нашому ЦДЮТ. Цей заклад є справжнім центром творчої самореалізації, соціальної адаптації дітей та підлітків, осередком пошуку, розвитку, підтримки юних талантів. А головне надбання - завжди щасливі та усміхнені діти, що переступаючи поріг закладу, із задоволенням спішать навчатись новому.

Очільник громади побажав Тетяні Миколаївні миру, здоров’я, злагоди та добробуту у сімейному колі, нових творчих ідей і планів, а щоб досягнення вихованців наповнювали серце гордістю.

Також за багаторічну плідну, сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомі творчі здобутки, значний особистий внесок у культурно-освітній розвиток Подільської громади Тетяні Ткач вручена Почесна грамота Подільського міського голови.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора