Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 19.06.2023 11:55
Кількість переглядів: 83

Сьогодні, 19 червня, піФото без описуд керівництвом виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.

У ході наради обговорено актуальні питання, а саме:

✅Керівники комунальних підприємств надали оперативну інформацію про стан справ з теплопостачанням, водопостачанням та в цілому в комунальному господарстві. Попри те, що основні зусилля зараз направлені саме на підготовку до нового опалювального сезону, поряд з цим проводиться й благоустрій міста: працівниками КНП МОК «Чиста громада» здійснюється щоденне прибирання, вивіз твердих побутових відходів, покіс трави, ремонт лотків водовідведення та автобусних зупинок тощо. Триває і поточний ремонт дорожнього полотна.

✅Порушено ряд питань і щодо соціальної сфери, охорони здоров’я та освіти. Зокрема, протягом минулого тижня до Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я звернулося 120 громадян з різних питань. Також надано інформацію щодо роботи із внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2380.

✅15 червня у закладах загальної середньої освіти завершилася кампанія пришкільних оздоровчих таборів. Заклади дошкільної освіти працюють у штатному режимі.

✅На роботу до Подільської міської лікарні прийнято двоє лікарів із числа ВПО – хірург та уролог. Лікарями первинки здійснено виїзний прийом пацієнтів у с. Липецьке.

✅До Центру надання адміністративних послуг побільшало звернень від мешканців громади щодо виплати субсидій.

По завершенню апаратної наради очільником громади було надано ряд доручень керівникам структурних підрозділів та керівникам комунальних підприємств міста.

Крім того, у ході наради фахівцями Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості була проведена інформаційна кампанія щодо активних програм зайнятості населення, а саме одноразове отримання ваучера для підвищення конкурентної спроможності на ринку праці шукачів роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора