Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕТВЕРТИЙ КЛАС БЕЗПЕКИ ВІДКРИТО У ПОДІЛЬСЬКІЙ ГРОМАДІ!

Дата: 13.06.2023 08:28
Кількість переглядів: 42

12 червня, , у межах реалізації ВсеФото без описуукраїнського проекту “Клас безпеки”, на базі ЗЗСО № 3 відкрито цілий безпековий простір.  Мета -  систематична підготовка дітей та молоді з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя, ознайомлення з правилами пожежної, мінної безпеки, формування навичок самозахисту, надання домедичної допомоги, рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

Новий клас розділений на кілька навчальних зон та обладнаний інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки. У даному просторі школярі різних вікових груп зможуть навчатися основам пожежної та протимінної безпеки, правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правил надання домедичної допомоги, а для молодших школярів створений ігровий куточок.

Фахівці ДСНС, ювенальної превенції спільно з вихователем безпеки провели для дітей цікавий за надзвичайно корисний урок безпеки. Здобувачі освіти роз’язували кросворд, перевірили знання правил безпеки та наочно оглянули прилади, що представлені в класі, будову вогнегасника та багато іншого.

А на завершення заходу діти мали змогу оглянути службові машини та приміряти форму.

Усі присутні отримали максимум позитивних емоцій, діти отримали відповіді на всі питання з аспектів безпеки, які їх цікавили. Тож з початком нового навчального року на учнів чекатиме безліч цікавих та інтерактивних занять з безпеки за участі педагогічних працівників, фахівців ДСНС України, Національної поліції, медичних працівників та практичних психологів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора