Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 12.06.2023 15:25
Кількість переглядів: 74

Сьогодні, під голФото без описуовуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та директорів комунальних підприємств.

У ході наради кожен з керівників доповів про хід виконання завдань та доручень, які було виконано минулого тижня та плани на поточний.

Розглянуто ряд важливих питань, зокрема:

▪️ Триває підготовка житлово-комунальної сфери до сталого проходження осінньо-зимового періоду. КВЕП «Подільськводоканал» та КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» проводять ремонтні роботи на своїх об’єктах. Підготовка здійснюється із врахуванням всіх можливих сценаріїв, зважаючи на підступність російського ворога. Обговорювався і поточний ремонт доріг. КНП МОК «Чиста громада», КО «Міськсвітло», ПСКП «Меморіал-Сервіс», ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП» працюють у штатному режимі.

▪️ Добігає кінця робота пришкільних оздоровчих таборів. У всіх закладах освіти розпочинаються поточні ремонтні роботи.

▪️ Департамент соцФото без описуіальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Протягом минулого минулого тижня до установи звернулося біля 150 громадян з різних питань.

▪️ Обговорювалися підсумки спільної рейдової перевірки робочої групи у складі фахівців Управління економічного розвитку та інвестицій, Держпраці, Подільського РУП, Подільського РУ ГУ ДСНС в Одеській області, Подільської ДПІ на Подільському міському ринку. Під час перевірки спеціалісти здійснювали контроль продажу підакцизних товарів, оформлення підприємницької діяльності та найманої праці, дотримання правил торгівлі на ринку та ветеринарно-санітарних правил, торгівлі у невстановлених місцях тощо.

▪️ Заклади охорони здоров’я працюють у звичайному режимі. Лікарями первинки здійснено огляд пацієнтів у с. Липецьке.

✅За підсумками засідання, очільник громади надав відповідні доручення. Всі розглянуті питання знаходяться на контролі міського голови та профільних заступників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора