Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Літні вихідні разом із "Клубом вихідного дня-2023".

Дата: 12.06.2023 09:47
Кількість переглядів: 59

Фото без описуНа початку червня стартував «Клуб вихідного дня-2023», тож цей літній вікенд подільська малеча також проводила у компанії працівників міського Будинку культури. Протягом двох днів на хлопчиків та дівчаток чекали конкурси, розваги, ігри та, звісно ж, безкоштовне морозиво.

Так, у суботу, 10 червня, «Клуб вихідного дня» проходив у мікрорайоні Залізничників. Окрім традиційної програми, цього дня на дітей чекав приємний сюрприз. До парку завітав персонаж з улюбленого іноземного мультфільму – Людина-павук. Щирі дитячі посмішки та гучний сміх свідчили про те, що такі розваги до вподоби малюкам.

Працювали й майстри з аквагриму, які за лічені секунди за допомогою фарб та пензликів перетворювали малечу у казкових героїв. Образ різнокольорової кішечки найбільше припав до душі дівчаткам.Фото без опису

А у неділю у парку, що у мікрорайоні Цукрового заводу був вечір прем’єр. Працівники міського Будинку культури презентували унікальні авторські нейротренажери для розвитку мозку через рух. За основу взяли розвиваючі ігри та корекційні завдання. Паралельно працювали й інші локації.

Попереду ще багато конкурсів, розваг та солодких подарунків. Тож, слідкуйте за анонсами на сторінках у Фейсбук «Культура та мистецтво Подільська» та «Подільська міська громада». Проведіть літо 2023 разом із «Клубом вихідного дня»!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора