Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Днями, на робочій нараді, яку очолив виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, обговорювалося питання дотримання правил правопорядку на Подільському міському ринку, а також шляхи боротьби із нелегальною продукцією.

Дата: 09.06.2023 11:26
Кількість переглядів: 58

Днями, на робочій нараді, якФото без описуу очолив виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, обговорювалося питання дотримання правил правопорядку на Подільському міському ринку, а також шляхи боротьби із нелегальною продукцією.

До наради долучилися перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Олена Музичук, співробітники Подільського районного управління поліції, представники Управління економічного розвитку та інвестицій, міського ринку, Держпраці та Подільської ДПІ ГУ ДПС в Одеській області.

🔊Зокрема, найголовнішим питанням стало дотримання правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога» суб’єктів господарювання та відвідувачів міського ринку. Правоохоронцями було наголошено, що реалізацію товарів під час повітряної небезпеки потрібно припиняти, а також пройти до найближчого укриття, аби не наражати на небезпеку як себе, так і покупців.

✅Обговорювалися й пиФото без описутання щодо заходів протидії реалізації алкоголю та тютюнових виробів без акцизних марок, а також торгівлі на ринку без оформлення підприємницької діяльності. Учасниками наради було акцентовано увагу на тому, що сплата податків - це посильний внесок кожного для Перемоги і миру в нашій країні.

За результатами наради, Розпорядженням Подільського міського голови було створено робочу групу з упорядкування діяльності на ринках та встановлених місцях торгівлі на території Подільської міської територіальної громади.

📍 І вже сьогодні , 9 червня, на подільському ринку відбувся спільний рейд за участі: начальника відділу споживчого ринку та захисту прав споживачів управління економічного розвитку та інвестицій Романа Гнатенка, головного державного інспектора Північного відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС в Одеській області Сергія Бурдейного, головного державного інспектора відділу з питань праці управління інспекційної діяльності в Одеській області ПМУД Людмили Добровольської, директора КП «Подільський міський ринок» Людмили Галіченко, правоохоронців Подільського РУП ГУНП в Одеській області та рятувальників Подільського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області.

Під час перевірки спеціалісти здійснювали контроль продажу підакцизних товарів, оформлення підприємницької діяльності та найманої праці, дотримання правил торгівлі на ринку та ветеринарно-санітарних правил, торгівлі у невстановлених місцях, дотримання вимог пожежної безпеки, здійснення господарської діяльності під час повітряної тривоги.

У свою чергу, рятувальники Подільського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області вкотре акцентували увагу на основних правилах поведінки під час сигналу "Повітряна тривога".

Представники робочої групи повідомили, що й надалі проводитимуть профілактичні заходи, а громадян закликають не порушувати законодавство.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора