Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Створіть нове робоче місце - отримайте компенсацію ЄСВ!

Дата: 06.06.2023 10:03
Кількість переглядів: 89

Компенсація суб`єктам маФото без описулого підприємництва фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця

https://www.dcz.gov.ua/.../kompensaciya-faktychnyh-vytrat...

Право на компенсацію має роботодавець, який працевлаштовує на нове робоче місце строком не менше ніж на два роки за направленням центру зайнятості зареєстрованих безробітних.

Не поширюється на роботодавців, які є суб’єктами господарювання, утвореними в результаті припинення іншої юридичної особи протягом 12 місяців, що передували створенню нового робочого місця, та бюджетними установами.

Компенсація виплачується за кожен непарний місяць роботи з дня працевлаштування зареєстрованого безробітного. Загальна тривалість виплати компенсації становить 12 місяців упродовж наступних двох років. Розмір компенсації 100% фактично сплаченого єдиного внеску.

Для отримання компенсації роботодавець подає до центру зайнятості розташованого за місцем провадження діяльності заяву протягом двох місяців з дня працевлаштування особи.

Форма заяви про надання компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця за направленням центру зайнятості.

https://www.dcz.gov.ua/sites/default/files/blank_zayavy.docx

Є питання? Телефонуйте:

✅Звертайтесь до Подільської філії ООЦЗ: Подільськ, вул. Соборна, 239, к. 12,13,14 або за тел. (04862) 20263.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора