Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась щотижнева апаратна нарада.

Дата: 05.06.2023 15:27
Кількість переглядів: 52

На щотижневій апаратній нараді, Фото без описуяку провів виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський 5 червня, був обговорений ряд актуальних для Подільської громади питань. Нарада відбулась за участі керівного складу Подільської міської ради, директорів комунальних закладів та керівників структурних підрозділів міської ради.

Очільником громади було заслухано інформацію щодо основних напрямів життєдіяльності громади за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень у комунальній, соціальній сфері, медицині, культурі та освіті.

ПРО ГОЛОВНЕ:

-Комунальні підприємства громади працюють у штатному режимі. Зокрема, КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» продовжує підготовку до опалювального сезону. Працівники КО «Міськсвітло» забезпечують альтернативним живленням міське світлофорне господарство на випадок можливого «блекауту». КНП МОК «Чиста громада» проводять роботи з благоустрою населених пунктів.

-У закладах освіти продовжується робота пришкільних оздоровчих таборів. Крім того, ведеться активна підготовка до проведення національного мультипредметного тесту. Перша сесія розпочинається вже 7 червня.

-Всі заклади сфери соціального захисту працюють у штатному режимі. Триває робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у громаді зареєстровано 2360. Заклади охорони здоров'я працюють у звичайному режимі.

Головним питанням порядкуФото без опису денного є чергові перевірки міських укриттів. Так, відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського, по всій країні проводяться рейди по укриттях. Спеціальна комісія, до складу якої входять представники Подільського районного управління ГУ ДСНС в Одеській області, Подільського районного управління поліції та фахівці відповідних профільних структур Подільської міської ради повторно перевіряють захисні споруди і у Подільську.

Комісія звертає увагу на можливість безперешкодного доступу до укриттів та використання за призначенням. Також балансоутримувачам захисних споруд повідомляється про дотримання законодавчих норм, які регламентують функціонування укриттів під час воєнного стану. Крім того, проводиться роз’яснювальна робота і з управителями житлового фонду, старшими багатоквартирних будинків та головами ОСББ.

По завершенню апаратної наради виконуючим повноваження Подільського міського голови Олегом Албанським було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора