Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

САМБО – НАУКА ПЕРЕМАГАТИ

Дата: 05.06.2023 15:07
Кількість переглядів: 73

Фото без описуТак, цими вихідними, у Подільській громаді з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулися змагання з самбо. Загалом, у турнірі брали участь майже 100 юних спортсменів з  м. Подільськ,  м. Ананьїв, м. Балта та смт Баштанка Миколаївської області. Учасники змагалися у 22 вагових категоріях.

Аби підтримати самбістів Подільщини на церемонію відкриття завітали: перший заступник Подільського міського голови - начальник фінансового управління Подільської міської ради Олена Музичук, в.о. начальника Управління освіти і гуманітарної політики Подільської міської ради Володимир Самборський, начальник відділу фізичної культури та спорту УОГП Володимир Катармасовський та голова Подільської районної федерації самбо В'ячеслав Бойченко.Фото без опису

Учасники змагань показали високий рівень майстерності в боротьбі та жагу до перемоги. Кожен поєдинок був видовищним, динамічним та напруженим. Цей не дивно, адже самбісти довго та наполегливо готувалися, аби новими техніками вразити суддів та супротивників.

З кожним роком спорт та, загалом, бойові мистецтва приваблюють все більшу кількість дітей та молоді. За підтримки кваліфікованих тренерів-наставників діти фізично розвиваються, зміцнюють здоров’я, гартують характер і силу духу.

Вітаємо переможців та призерів турніру з самбо.  Бажаємо всім учасникам та їх тренерам  успіхів у починаннях, сили духу та яскравих перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора