Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний день захисту дітей у Подільській міській територіальній громаді

Дата: 01.06.2023 15:21
Кількість переглядів: 31

Фото без описуЩороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни- Міжнародний день захисту дітей.  
Другий рік поспіль,   1 червня - надто особливий день. У той час, як ми плекаємо наших дітей, робимо все можливе для їхнього світлого майбутнього, російські бомби, ракети, артилерія, авіація руйнують не лише умови для щасливого дитинства нового покоління України, а й калічать невинних. 
Захід розпочався з хвилини мовчання. Присутні вшанували пам'ять загиблих дітей та дорослих унаслідок збройної агресії рф проти нашої держави. На жаль, декілька сотень маленьких українців сьогодні не зможуть розділити радість свята, адже їх життя забрали російські терористи. Дитячі чисті душі назавжди відлетіли у вічність… 
Привітала малечу, яка завітала на захід, заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна, наголосивши, що головне завдання суспільства, громади та держави в цілому - забезпечити спокійне мирне життя та повноцінний розвиток нашим дітям. Саме заради дітей воюють і захищають нашу державу українські Герої. Це свято - ще одна можливість дати відчути дітям нашу любов і підтримку. 
Аби маленькі учасники були задоволені та отримали незабутні враження, організатори свята створили усі умови задля проявлення творчих здібностей і вмінь кожної дитини.
У парку ім. Т. Г. Шевченка одночасно працювали декілька локацій. Хлопчики та дівчатка мали чудову нагоду взяти участь у цікавих спортивних змаганнях, творчих студіях, постріляти з лука, зробити аквагрим, скористатися дитячим автопарком, а також на згадку про сьогоднішнє свято, зробити світлину біля яскравих фотозон та  з улюбленими героями. Фото без опису
Поряд розгорнувся справжній ярмарок, де наші юні таланти демонстрували свої виробими, зроблені власноруч. 
Підіймали настрій малечі та дорослим творчі колективи міста, вихованці Центру дитячої та юнацької творчості та міського Будинку культури. Юні танцюристі та їх викладачі старанно готувалися до цього дня, тож кожен номер зривав шквал оплесків. 
На завершення – малюнки на асфальті. Кольоровою крейдою маленькі українці створили щирі, символічні шедеври. Тут замайоріли прапори України, веселки, квіти тощо. 
Танці, різноманітні рухливі ігри, розваги, солодощі  — усе це було покликане бодай у цей день підняти настрій маленьким учасникам свята та їхнім рідним у важкий для країни час.
Загалом, захід залишив приємні та незабутні враження у малечі. Це було помітно у щирих дитячих очах та посмішках. Щиро дякуємо організаторам заходу: працівникам Управління культури та туризму та Управління освіти і гуманітарної політики Подільської міської ради та всім учасникам заходу!
Разом боремося за мирне та щасливе майбутнє для наших маленьких українців!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора