Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На базі дев’яти закладів загальної середньої освіти Подільської міської територіальної громади запрацювали денні пришкільні табори

Дата: 31.05.2023 14:46
Кількість переглядів: 42

Фото без описуДозвілля влітку в колі однолітків та під наглядом педагогів. З понеділка, 29 травня, на базі дев’яти закладів загальної середньої освіти Подільської міської територіальної громади запрацювали денні пришкільні табори. Зазначимо, що наразі оздоровчі табори функціонують лише на базі тих навчальних закладів, котрі мають власні укриття. Загалом, цьогоріч у міських таборах оздоровлюватимуться понад тисяча маленьких жителів громади. При зарахуванні учнів, перевага надавалася пільговим категоріям населення. Сьогодні з робочим візитом до закладів загальної середньої освіти громади завітала заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна. Людмила Іванівна привітала школярів із завершенням ще одного навчального року, а також побажала дітлахам добре провести літні канікули,  набратися сил та здоров'я для результативного навчання. 
Кожен із дев’яти таборів має свій профіль, відповідно до якого і планується робота. Загалом, педагоги розробили заходи таким чином, аби школярі максимально відпочили, зміцнили здоров'я та, звісно ж, налаштувалися на новий навчальний рік. Ігри, майстер-класи, зустрічі з цікавими особистостями – і це не повний перелік, чим щодня займаються діти у літніх таборах. 
Усі вихованці таборів забезпечені дворазовим харчуванням.
Триватиме оздоровча кампанія по 15 червня включно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора