Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисте відкриття чемпіонату Подільської громади з футболу серед дорослих команд сезону 2023 року.

Дата: 29.05.2023 09:25
Кількість переглядів: 46

У неділю , 28 травня, на стадіоФото без описуні "Локомотив" відбулось урочисте відкриття чемпіонату Подільської громади з футболу серед дорослих команд сезону 2023 року.

На відкриття чемпіонату були запрошені почесні гості - заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна, в.о. начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський та голова федерації футболу м. Подільськ Сергенчук Дмитро, які привітали учасників та побажали яскравих перемог, а дівчата колективу "Алегро" підбадьорили учасників своїми виступами.

Данному чемпіонату дав старт одноденний Кубок Подільської громади з футболу, в якому взяло участь 5 команд: "Імперія Холоду", КДЮСШ "Локомотив", "Коси", "Прикордонники" та в/ч " А-1536, місця серед яких визначились наступним чином:

1 місце - в/ч А 1536;

2 місце – «Імперія Холоду»;

3 місце – «Коси».

Вітаємо команди з відкриттям футбольного сезону та запрошуємо вболівальників на першу гру першого туру, яка стартує вже у вівторок 30 травня о 17:30.

Дані змагання організовані відділом фізичної культури та спорту УОГП Подільської міської ради сумісно з федерацією футболу м. Подільськ.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора