Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У школах Подільської громади завершився навчальний рік

Дата: 29.05.2023 08:22
Кількість переглядів: 41

Фото без описуСьогодні, 26 травня, у школах Подільської громади завершився навчальний рік, про що сповістив традиційний останній дзвоник!
Цьогорічне завершення навчального року проходить на сумній ноті, адже в країні триває війна, розв’язана росією проти нашої держави. Проте, завершення навчання, особливо для випускників - є святом, віхою на життєвому шляху, ініціацією дорослого життя.
Але не дивлячись на буремні події, велика подільська освітянська родина знову об’єдналася. І, завдячуючи нашим мужнім Захисникам, на шкільних подвір’ях знову лунає гучний дитячий сміх.
Фото без описуПід час урочистостей з нагоди закінчення навчального року, учні слухали напутні слова вчителів, батьків та представників міської влади, прощалися зі школою на час літніх канікул, а випускників відправляли у доросле життя.
Кожна дитина є унікальною особистістю, тому під час урочистих лінійок, традиційно, кращі випускники 2023 року отримали одноразову грошову винагороду від Подільської міської ради. А також, вперше у цьому році, активні учасники конкурсів, змагань, олімпіад усіх рівнів були нагороджені Подяками Подільського міського голови та фінансовим заохоченням.
Найбільше уваги сьогодні – одинадцятикласникам. Саме у стінах рідних шкіл вони знайшли справжніх друзів, навчилися поважати один одного та цінувати кожну хвилину життя. Попереду — нові випробування і перемоги.Фото без опису
А слова подяки дорогим вчителям, які лунали від випускників – це був надзвичайно зворушливий момент для усіх, хто завітав на свято.
Дорогі випускники! Нехай над вашими головами буде мирне небо, нехай все задумане здійснюється! Будьте достойною зміною старшого покоління, прославляйте нашу рідну Україну своїми вчинками, примножуйте славу ваших батьків, дідів та пращурів. Нехай доля буде для вас ласкавою, а Бог благословить у дорослому житті! У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники! А вам, школярі, чудових та мирних канікул!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора